خط تولید کارخانجات صنایع غذایی Food Industry Design


سمینار کامل (پاورپوینت) فرمت pptx تعداد اسلاید ۶۸     فهرست مطالب : تعاريف و قلمرو طراحي كارخانه اهداف و مراحل طراحي كارخانه مطالعات امكان سنجي تحقيق بازار خصوصيات زمين كارخانه خصوصيات ساختمان نور  تهويه  انبارها  تامين آب   تهیه جریان مواد یا FLOW CHART   سیستمهای خطی  تامین انر ﮊ ی در یک کارخانه  بخار نكات ايمني  يا  خوردگي  CORROSION خصوصيات مواد انواع مواد متداول حمل مواد اوليه از انبار به خط توليد   کلمات کلیدی : خط تولید , کارخانه , اصول طراحی , مهندسی , صنایع غذایی , امکان سنجی   …

مشخصات

دانـــــلود

  • 62 views

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین دیدگاه‌ها